екскурзии венеция

Свети Валентин във Венеция за 4 дни срещу 300 лева

Цените по родните хотели се вдигнаха и вече са по-скъпи от тези в Италия

екскурзии венецияОчаква се голям брой туристи от България да посетят Венеция за Свети Валентин, понеже искат да се възползват от промоционалните оферти за престой от 4 дни в италианския град на романтиката. Там празникът излиза по-евтино, като цените са около 300 лв, отколкото ако решите да посетите някой от нашенските курорти по същото време.

Предложението е за 2 нощи в приятен хотел, закуски, разглеждане на забележителностите на града с екскурзовод и пътуване с модерен автобус до Италия и обратно. Екскурзията е с продължителност 4 дни, а в цената са включени още разходка с лодка и забавление на карнавала „Полета на ангела„.

Ако решите за 14 февруари да празнувате в луксозен хотел в България ще трябва да добавите още 40 лв., като пътят не влиза в сметката.

Други предпочитани дестинации за празника на влюбените са Валенсия, Барселона и Рим. Ексксурзия до една от тях с престой от 3 дни струва около 300 евро с включени самолетни билети. На цена от 144лв. пък можете да пътувате с автобус до Истанбул с включени нощувки, закуски и екскурзия до интересните места на града с екскурзовод.

След скъпите Новогодишни предложения по нашите курорти, хотелите не пропуснаха поредната възможност да увеличат цените и да припечелят допълнително. Например 3 дни в лъскав хотел в Боровец биха стрували повече, отколкото пътуване до Венеция с две нощувания и посещение на известния карнавал.

На Боровец леглото в двойна стая е с цена 339 лв., като включва 3 преспивания със закуски и вечери, а за 14-ти февруари ще получите подарък бутилка добро вино. Включени са също ползване на сауна, басейн и спа процедура по желание.

Във Велинград пък за 144 лв. ще бъдете настанени в двойна стая за една нощ и ще можете да закусите и да ползвате минерален басейн и сауна, като цената е на човек.

В Банско нощувките са с цени от 100 лв. на ден за един човек.