екскурзии за великден

Офертите за ранни записвания за екскурзии за Великден вече са налице

Оферти за ранни записвания за екскурзии за Великден вече се предлагат от туристическите агенции. Едно от топ предложенията е за вечеря в средновековна атмосфера в Испания, която се сервира без прибори за хранене. Нестандартната вечеря е част от тридневна екскурзия до Барселона, като само цената на вечерята е 90лв.

екскурзии за великденТази цена обаче включва и спектакъл, който можете да наблюдавате на живо и който представлява средновековен рицарски турнир. Накрая победителят кани гостите в бална зала, изпълнена с музика и танци. Цялата програма е дълга около 5 часа. Иначе екскурзията излиза 825лв. на човек, като в цената са включени самолетни билети, 3 нощувки в луксозен хотел със закуска, обяд, вечеря  и обиколка на забележителностите в Барселона. Промоционалното предложение е валидно при ранни записвания, а други подобни предложения са екскурзиите до Белград и Йонийските острови, като валидността им е до края на февруари.

За екскурзия до град Превеза в Гърция ще трябва да заплатите по 349лв. на човек, включваща 3 нощувки в 3-звезден хотел със закуски, вечери и великденски празничен обяд на 12 април с музика на живо в хотелския ресторант.

Екскурзиите до Белград са с най-изгодни цени. На цена от 200лв. ще бъдете превозени до Сърбия и обратно с автобус, където ще спите 2 нощи в лъскав хотел с включени закуски и обиколка на града.

Предлагат се и по-екзотични оферти за Великден, като например екскурзиии до Египет. На цена от €389 (за ранни записвания) получавате самолетни билети до курорта Шарм ел Шейх, където Ви очакват 5 нощувки в 5-звезден хотел от типа „All inclusive“.

По-скъпо струват екскурзиите до Дубай, като за пакет от самолетни билети, трансфер до хотела, закуска и обиколка на Дубай, трябва да заплатите €569 .