екскурзии великден

Великден излиза изгодно на нашето Черноморие

екскурзии великденНощувките за Великден на морето са на много изгодни цени, а за децата до 12 години са безплатни.

Нашенски богаташи не се спират пред цени от по три хиляди лева, за да прекарат Великденските празници в Бразилия, а Рио де Жанейро е една от най-предпочитаните дестинации за празника за по-заможните българи. На човек около 1500 евро струва престоят за седмица в този крайбрежен град, като в цената са включени самолетни билети София-Рио де Жанейро, 7 броя нощувки и закуски, две полудневни автобусни екскурзии около забележителностите и здравна застраховка. Престой на семейство от двама души и дете излиза около 3700 евро.

Ако пък сте решили да отидете за Великден до Париж, трябва да си приготвите 1500 евро за самолетна екскурзия от два дни. В Истанбул уикендът ще Ви излезе около 170 лв., а в Букурещ приблизително 200 лв. Цените са за пътуване с автобус, включващо само закуски. Три нощувки в Загреб биха Ви стрували 400 лв., а две нощувки с пътуване до Белград – 220 лв.

Най-изгодно е да изкарате празника на нашето Черноморие, където се правят големи намаления от хотелиерите, в случай че резервирате стаята си отсега.

Отстъпки в южните ни курорти се правят до 30% от редовната цена. В Слънчев бряг например има оферти за Великден за all inclusive от по 43 лв. на ден за един човек, а за да бъдат привлечени повече клиенти в морските градчета е обявен пълен безплатен престой за  децата до 12 години.

По-скъпо би струвало изкарването на празника в планинските ни курорти, където например в Девин за нощувка в хотел 5 звезди ще трябва да заплатите около 100лв., включващи и празнична вечеря и закуска. Вечеря, нощувка и закуска в Сандански излизат по 87 лв. на един човек.